group_dab.jpeg

jobb

Vi söker dig som har en bakgrund som civilingenjör eller motsvarande med en inriktning mot systemutveckling. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan till jobs@2xper.se

LEDIGA JOBB

dronare_green.jpeg

Examensarbete

Vi har gärna drivna exjobbare, som får jobba med en relativt krävande uppgift hos oss. Vi vill gärna att man jobbar i par. Vi har lagt upp exempel på ex-jobb under länken nedan.

EXEMPEL EX-JOBB

presentation.jpg

Praktik

Vi tar emot praktikanter och sommarjobbare som får arbeta med oss och utveckla våra system. Intresserad? Kontakta oss antingen via mejl jobs@2xper.se eller tel 0702-159863.

MER OM PRAKTIK


Rekryteringsprocess

Vi vill först lära känna dig och ge dig en chans att träffa flera av oss och bilda dig en uppfattning om hur det är att jobba på IT-Bolaget Per & Per. I rekryteringsprocessen ingår tre eller fyra intervjuer. Det är viktigt att båda får en god helhetsbild av varandra. Utöver dina tekniska kunskaper är vi måna om personkemi och social förmåga.

Kompetensutveckling och konferenser

Kompetensutveckling är för oss en kontinuerlig process där vi hela tiden jobbar hårt för att hålla oss a’jour med modern teknik och nya arbetssätt. Därför åker vi varje år på konferenser, seminarier och kurser för att kunna hänga med i utvecklingens framkant. Några exempel på fortbildningar och konferenser våra konsulter gått är:

Google IO i San Francisco, Microsoft TechEd Europe i Berlin, Apple Worldwide Developer Conference i San Francisco, Web 2.0 Expo i New York, AppSec DC i Washington, O’Reillys Android Open i San Francisco och Aye Conference i Phoenix.

Vi har även som tradition att anordna interna konferenser varje år. Konferensen brukar läggas på hösten med fokus på teambuilding och äventyr med någon slags anknytning till vildmarksliv.