KORT OM IT-BOLAGET PER & PER

IT-Bolaget Per & Per är specialister på utveckling av smarta IT-lösningar för skogsbranschen. 2011 levererade vi de första skogsapparna byggda för smarta telefoner och läsplattor till Södra. De bidrog till att sätta en ny standard för fältstöd i skogsbranschen. Sedan 2014 är vi även leverantör till skogsbranschen i Norge.

Idag har vi förmånen att leverera system till flera skogsägarföreningar och företag i Norge och Sverige, bland andra Södra Skogsägarna, Mellanskog, Viken och SB Skog, samt Stora Enso.

De huvudsakliga användargrupperna är virkesinköpare/skogliga rådgivare, planerare, entreprenörer och skogsägare. Varje år kontrakteras och planeras avverkningar motsvarande över 20 miljoner kubikmeter virke med hjälp av system vi levererar.

IT-Bolaget Per & Per är baserat i Linköping i Sverige och har idag 25 anställda. Vi gillar att ordna aktiviteter såsom spelkvällar, filmkvällar och innebandy. Då och då gör vi även större konferenser med ett friluftstema där du får chans att gå utanför komfort-zonen med till exempel vandring, cykling, paddling och klättring.