Vi söker webb-utvecklare

Vilka är vi?

IT-Bolaget Per & Per utvecklar mobilapplikationer för användning i skogen. Våra viktigaste kunder finns inom skogsindustrin. Vi bygger verktyg för skogsbranschen som pressar allt ur de senaste mobilerna från Apple, Samsung m fl. Varje dag använder 1000-tals användare mobilappar vi har utvecklat. Det handlar om att spara tid, jobba effektivt och att ta hänsyn till miljön. Vi är idag en av de ledande leverantörerna av mobilappar till skogsbranschen.  

Råvaror från skogen är ett miljövänligt alternativ till oljeprodukter, betong och andra miljöförstörare. Vi bygger system som bidrar till att öka effektivitet, miljöhänsyn och arbetsglädje. Kanske till och med gör vi det lite coolt att jobba i skogen.

Huvudsakliga arbetsområden

Vi breddar vår plattform och söker därför fler utvecklare som är inriktade mot webb-utveckling. Utveckling av webb-baserade applikationer för produktivt arbete vid skrivbordet, där användaren kan dra nytta av stor skärm, mus, tangentbord och en snabb nätverksuppkoppling. Vi söker dig som är en fena på Javascript och moderna webb-ramverk.

Intresserad?

Om du tycker det låter intressant vill vi att du hör av dig. Skicka din ansökan till jobs@2xper.se. Bifoga ditt CV, personligt brev samt dina betyg från universitetet/högskola.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Du hittar mer information om oss på www.2xper.se

För frågor angående anställningen, kontakta:

Per Gustås, Verkställande Direktör

per.gustas@2xper.se eller 0708-449964